Інтерв'ю з головним технологом ТМ Bishoff

Інтерв'ю з головним технологом ТМ Bishoff
29
грудня

Поділитись

Українському ринку органічної косметики є, що запропонувати українкам. Це успішні компанії, які гідні конкурувати з іменитими світовими брендами. Bishoff випускає професійну доглядову косметику з унікальним складом. Головний технолог і ідейний натхненник компанії - Ольги Іваненко - розкаже більше про бренд.

Добридень, Ольго! Розкажіть, будь ласка, трохи про бренд. У чому його сенс?

Добридень! Дякую за питання. Правильніше за все почати розмову про бренд саме з його смислового навантаження. Знаєте хто зараз вибирає натуральну косметику? Сучасні жінки, які мало того, що постійно біжать на зустріч особистісному зростанню і кар'єрі, так ще й роблять це в абсолютно невідповідною токсичному середовищі! Погана екологія, нерегулярне харчування, убогий одноманітний раціон, стреси в кінці кінців - все це не допомагає шкірі сяяти. Врятувати ситуацію допоможе тільки якісний догляд. Базою для наших складів став комплекс - низькомолекулярні з'єднання полісахаридів і іонних форм мінералів. Він глибоко проникає шкіру і можна сказати тягне за собою інші елементи продукту. За рахунок цього вдається оздоровити шкіру, відновити і продовжити її красу і молодість.

Які засоби на даний момент представлені в лінійці Bishoff?

Абсолютно все, що потрібно для повноцінного догляду за шкірою в домашніх умовах! Починаючи з коштів для очищення, закачування поживними білково-вітамінними масками для особи. До речі, ми випускаємо не тільки косметику для особи. В асортименті бренду представлені засоби для шкіри рук і ніг.

Який товар найбільше користується попитом?

Щось одне виділити складно, в основному скачки попиту сезонні. У літню пору жінкам потрібні легкі зволожуючі засоби для обличчя - тоніки і лосьйони. Фаворитом у цій категорії є пом'якшувальний тонік з алое. Він розроблений для сухої і чутливої ​​шкіри і підходить для щоденного догляду за обличчям і шиєю. Препарат добре освіжає, захищає і тонізує, підтримуючи природний баланс, усуває роздратування і почервоніння.

Натуральна косметика = це безпечна косметика?

На жаль, не завжди. Але в нашому випадку між цими двома затвердження все-таки можна поставити знак рівності. Засоби Bishoff розробляються як гіпоалергенні. Подивіться на склад% ви переконаєтеся, що для алергії практично немає підстав. Ми не використовуємо те, що в народі прийнято називати «хімією»: барвники, синтетичні консерванти, Пегі тощо. А ще - ніяких продуктів тваринного походження. Щоб убезпечити клієнтів від підробок і звести до мінімуму можливість передчасного розкриття засобів вони герметизовані і ретельно упаковані. І, звичайно ж, в косметиці немає ні гормонів, ні антибіотиків, вона не викликає звикання і її немає необхідності періодично на щось міняти, щоб «шкіра відпочила». Ось так одного разу підібравши собі лінійку для догляду, можна на багато років забути про інших засобах.

Розкажіть, чому натуральна косметика Bishoff продають за ціною мас-маркету?

Так, ви маєте рацію, ціна доступна навіть за українськими мірками. Дійсно, хороша косметика зазвичай коштує набагато дорожче, але тільки при всій її ефективності склад нерідко залишає бажати кращого в довгостроковій перспективі. А Bishoff - це все-таки професійний догляд. Нашим засобів немає аналогів (ред. - за рецептурою і складу), а утримувати ціну вдається за рахунок оптимізації виробничих процесів. При цьому ніякої економії на якості. Воно - головна мета.

Ми багато років працюємо з одними і тими ж постачальниками, отримуємо хороші знижки навіть на ту сировину, яка закуповуємо у партнерів елітних брендів. Знизити ціну допомагає ще й відсутність дорогої реклами, локалізації виробництва в Україні. Я вважаю, що кожна українка повинна платити не за «іменитий» бренд, а за те, що знаходиться всередині флакона! Bishoff - це натурально, ефективно і доступно! Це ті принципи, від яких ми не хочемо відмовлятися!

Інші новини

​​Мусимо визнати: читати склад продукту неінформативно
07
червня
​​Мусимо визнати: читати склад продукту неінформативно

Не сумніваємось, що розумні люди казали вам про необхідність вичитувати склад косметичних

Читати далі
«Компанія року-2021» та «Вибір споживача-2021»
05
листопада
«Компанія року-2021» та «Вибір споживача-2021»
Ті, хто давно із нами, пам’ятають, що минулого року компанія Bishoff отримала престижну нагороду «
Читати далі
Переможець номінації «Компанія року - 2020»
29
грудня
Переможець номінації «Компанія року - 2020»

Переможцем номінації «Компанія року - 2020» та лідером у сфері косметології визнана компанія

Читати далі