Говоримо ТАК! натуральним компонентам

Говоримо ТАК! натуральним компонентам
29
грудня

Поділитись

Bishoff - це українська марка натуральної косметики, якої немає аналогів! У чому унікальність? Запатентований активний комплекс, який включає комбінацію полімінералу бішофіт і полісахаридів соку гриба шиітаке! Цей комплекс практично ідеально підходить людській шкірі, тому результат використання косметичних засобів ТМ Bishoff видно дуже скоро: шкіра стає ніжною, м'якою, сяючою і здоровою.

Косметика створюється в Україні за рецептами, розробленими українськими фахівцями за підтримки співробітників лабораторії НМУ ім. А. А. Богомольця. Інгредієнти закуповуємо, головним чином, у вітчизняних виробників, але коли бракує якихось конкретних компонентів, ми звертаємося до світового ринку і ресурсів.

Яким компонентів говоримо категоричне «НІ»?

Краще сказати, чому ми говоримо рішуче «ТАК». Ми точно будемо додавати тільки натуральні і корисні інгредієнти! Адже цією косметикою користуються наші друзі і близькі. Це як з харчуванням: ви ж не будете отруювати тих, кого любите і за кого відчуваєте відповідальність, годувати їх шкідливою їжею?

По суті, застосування косметики має таке ж значення: це - «їжа» для шкіри, і вона повинна бути тільки корисною. Все, що не має натуральної основи - залишається за бортом прогресивної косметичної індустрії.

З яких продуктів радимо почати знайомство з брендом?

Звичайно, кожна людина вибирає для себе те, що підходить саме йому, і Bishoff надає таку можливість буквально кожній жінці, незалежно від віку, типу і стану шкіри. Але при цьому у нас є «хіти», які хочеться рекомендувати буквально всім: детоксикуючий лосьйон для проблемної шкіри з екстрактом ялівцю і звіробою, фруктова маска-пілінг, зволожуючий крем з матуючим ефектом, збагачений крем проти зморшок, відновлює крем-мило для рук, мінеральний гель для зміцнення нігтів. Про них ми отримуємо постійний потік позитивних відгуків, а часто взагалі захоплені.

Підсумувавши, можна сміливо сказати, що Bishoff - це компанія, яка вже зараз надає не просто 100% натуральну, а й високоефективну косметику. Краса більше не вимагає мільйон, а красиву і здорову шкіру може мати кожна!

Інші новини

Активні комплекси від ТМ Bishoff. Сік гриба Шіі-Таке
18
червня
Активні комплекси від ТМ Bishoff. Сік гриба Шіі-Таке
Важливим компонентом активного комплексу є сік гриба Шіі-Таке.
Читати далі
«Компанія року-2021» та «Вибір споживача-2021»
05
листопада
«Компанія року-2021» та «Вибір споживача-2021»
Ті, хто давно із нами, пам’ятають, що минулого року компанія Bishoff отримала престижну нагороду «
Читати далі
Екологічна косметика - нова епоха у догляді за шкірою
29
грудня
Екологічна косметика - нова епоха у догляді за шкірою

При переході на етичний спосіб життя постає питання екологічної косметики. Зараз у цій ніші

Читати далі