​​Пружність та еластичність на роки. Як зберегти?

​​Пружність та еластичність на роки. Як зберегти?
08
Juni

Teilen

Ви помічали, що як трошки потягнеш шкіру, то вона м’яка та еластична, але натягніть її сильно і вона дасть зовсім іншу відповідь - стане непіддатливою та щільною. Така властивість шкіри називається в‘язко-еластичністю і саме вона визначає її пружність та тонус.

Збережіть необхідний рівень в‘язко-еластичності і шкіра довго буде тішити вас молодістю та красою. Що ж впливає на цю властивість?

  • Колаген. Він забезпечує м’якість шкіри при слабому натязі. Тут вам і міцність, і захист від механічних пошкоджень.
  • Еластин. Його функція забезпечити пружність та еластичність. Посилюють еластин глюкозаміноглікани (це, наприклад, гіалуронова кислота та інші компоненти, що утримують вологу в клітинах).

Що відбувається із роками?

Кількість волокон колагену та еластин у зменшується, як і активність клітин, що виробляють дерму. Через це «у віці» ми маємо:
❌ Сильніше розтяжіння шкіри та її надлишок.
❌ Провисання шкіри - птоз.

Як зберегти в’язко-еластичність шкіри на належному рівні?

Окрім апартних та досить коштовних косметологічних процедур вам допоможуть правильно підібрані косметичні продукти. Вибирайте ті, які:

  • Сприяють виробленню колагену та еластину.
  •  Утримують вологу в клітинах.
  • Покращують тургор.

Косметологи Bishoff допоможуть вам визначити які компоненти потрібні та підберуть ефективну косметику.

Andere Neuigkeiten

​​Мусимо визнати: читати склад продукту неінформативно
07
Juni
​​Мусимо визнати: читати склад продукту неінформативно

Не сумніваємось, що розумні люди казали вам про необхідність вичитувати склад косметичних

Weiterlesen
Косметика ТМ Bishoff
18
Juni
Косметика ТМ Bishoff
Щоранку, дивлячись на своє відображення, жінка задає собі один і той же питання: наскільки я хороша
Weiterlesen
Руйнуємо міфи: використання вітаміну С влітку
07
Juni
Руйнуємо міфи: використання вітаміну С влітку

Ох, скільки ж разів ми чули, що вітамін С не просто шкідливий, а навіть небезпечний  для

Weiterlesen